Lakóingatlanon, iparterületen, külterületen és belterületen egyaránt vállalunk fásszárú növények (fák, cserje, bokrok) kivágását, veszélyes fák kivágását alpintechnikával vagy kötéltechnikával akár döntés nélkül is, hagyományos módszerrel vagy emelőkosaras autó segítségével.

Bármilyen fajtájú fásszárú növények: nyárfa, ecetfa, bálványfa, fűz, olajfa, akác, csertölgy, kocsányos tölgy, tölgy, kőris, éger, fenyő, dió, cseresznye, meggy, alma, barack, szilva, körte, tuja, kecskerágó, galagonya, szeder, kökény, eperfa, stb. kivágása, gallyazás, gurigázás, méretre vágás, gallyaprítás, nagy mennyiség esetében darálás, gyökér- és tönkkiásás kézzel vagy géppel, zöld hulladék elszállítása.

Magánszemélyeknek, társasházaknak, cégeknek (Kft. Bt. Zrt, Rt), követségeknek (Embassy), önkormányzatoknak, karitatív szervezeteknek, egyesületeknek, egyházaknak és alapítványoknak is dolgozunk.


 

 

Elérhetőség email

Kapcsolat:

Cím:  2623 Kismaros
Mobil: 70/ 631-2244

Biztosított vállalkozás

Zöldhulladék komposztálás

Referenciák:

Favágás:

  Nem csak veszélyes fákat vállalunk, gyümölcsfák vagy dísznövények kivágását vagy levágását és gurigázását is elvégezzük, pl. építési hulladék vagy egyéb tűzifának való fák fűrészelélése.

 Bővebben...

Telektisztítás:

Telektisztítás Bokrok, aljnövényzet, gyökerek eltávolítása. Erdős-bokros elvadult területek, telkek megtisztítását vállaljuk, valamint a zöld hulladék elszállításának módját is megszervezzük.

Bővebben...

 
 

Bontás:

 Nyaralók, faházak, melléképületek és pajták bontását is vállaljuk szállítással, vagy építőanyag újrafelhasználással. Elbontott anyagok elszállítását, vagy telken belüli elhelyezését is megoldjuk.

Bővebben...

Gyökérkiásás:

  Mérettől függetlenül eltávolítjuk a fák és fásszárú növények gyökereit. Munkagéppel vagy kézzel, hidraulikus emelővel vagy csörlő segítségével kiemeljük vagy kiássuk a fák gyökerét.

 Bővebben...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com