2012 Július 11.-ével módosult a fás szárú növények védelméről szóló 346/2008. (XII. 30.) Korm. rendelet. A módosítás a 125/2012. (VI. 26.) Korm. rendelettel jelent meg, amely a fás szárú növények kivágásával és azok pótlásával kapcsolatos előírásokat pontosítja.

Minden esetben érdeklődjön lakóhelye szerinti önkormányzatnál, hogy magánterületen szükséges-e a fakivágási engedély, közterületen levő fásszárú növények kivágásához, gallyazásához minden esetben KELL az engedély.

Letölthető a kérelem: innen

Néhány településnek a rendeleti: Jogszabályok menü alatt

Elérhetőség email

Kapcsolat:

Cím:  2623 Kismaros
Mobil: 70/ 631-2244

Biztosított vállalkozás

Zöldhulladék komposztálás

Referenciák:

Favágás:

  Nem csak veszélyes fákat vállalunk, gyümölcsfák vagy dísznövények kivágását vagy levágását és gurigázását is elvégezzük, pl. építési hulladék vagy egyéb tűzifának való fák fűrészelélése.

 Bővebben...

Telektisztítás:

Telektisztítás Bokrok, aljnövényzet, gyökerek eltávolítása. Erdős-bokros elvadult területek, telkek megtisztítását vállaljuk, valamint a zöld hulladék elszállításának módját is megszervezzük.

Bővebben...

 
 

Bontás:

 Nyaralók, faházak, melléképületek és pajták bontását is vállaljuk szállítással, vagy építőanyag újrafelhasználással. Elbontott anyagok elszállítását, vagy telken belüli elhelyezését is megoldjuk.

Bővebben...

Gyökérkiásás:

  Mérettől függetlenül eltávolítjuk a fák és fásszárú növények gyökereit. Munkagéppel vagy kézzel, hidraulikus emelővel vagy csörlő segítségével kiemeljük vagy kiássuk a fák gyökerét.

 Bővebben...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com