E-mail-es árajánlat menete:

Nem minden esetben megoldható (sürgősség esetén vagy a nagy távolság miatt), hogy SZEMÉLYESEN adjunk ÁRAJÁNLATOT.
Ilyenkor az e-mail-es árajánlatot alkalmazzuk, amelynek menete a következő:

A FA lemérése:
Hossza, keresztmetszete, magassága, állapota;
A FA közelében:
A kivágást nehezítő körülmények felmérése;
Fényképezés:
A fa és környezetének fotózása;
Fotók és adatok elküldése:
E-mail-en való elküldés, árajánlathoz;
 • fa lemérése: állapotának meghatározása: átmérő, magasság, fa állapota;
 • fa környezetének felmérése: a kivágást veszélyeztető körülmények, vezetékek, épületek és műtárgyak;
 • fa fotózása: a fáról több szögből és távolságról, környezetéről és épületről;
 • adatok és képek elküldése: fotókat, méreteket, fa tulajdonságait, pontos címet és nevet a munka@favagas.net -re

ÁrainkNincs két egyforma fa, ebből adódóan nem tudunk meghatározni egy fix árat egy fajta fára. Az ár kialakításában különböző szempontokat veszünk figyelembe. Legtöbbször olyan fák kivágása végett keresnek meg minket, amelyek veszélyeztetnek ingatlanokat, járműveket, közműveket vagy élőlényeket. Természetesen olyan eset is előfordulhat, amikor egy magas vagy terebélyes fa a kilátást vagy a napfényt takarja el a tulajdonos elől. Sokan nem tudják, hogy a saját telkükön álló fák ápolása a telektulajdonos feladata és kötelessége. Amennyiben az ápolatlan fák nem extrém időjárási körülmények következtében okoznak kárt, a szomszédnak, önkormányzatnak, közműveknek, közútkezelőnek vagy az utcán közlekedőknek, úgy a kár megtérítésére kötelezheti a hatóság vagy a bíróság. Bizonyos esetben felkérnek fák állapotának, veszélyességének felmérésére, és kivágásának költéség számításához. Ma Magyarországon nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelni egy szakértőnek. Vállalkozásom nem rendelkezik szakértői vizsgával és eszközöm sincs hozzá, de ennek ellenére a többéves favágó tapasztalatnak köszönhetően kivágási és kockázati elemzést el tudom készíteni. Érdeklődjön nálunk ...

Balatonőszöd: fa dőlt egy ház kerítésére

Budapest: korhadt törzsű fa dőlt két autóra

Árkalkuláció:

A legtöbb esetben a személyes megtekintés után készítjük el az árajánlatot. Részletes és írásos árajánlat elkészítését abban az esetben biztosítunk, ha a megrendelő szerződést és részletes jegyzőkönyvet is kér a munka elvégzéséről (pl. önkormányzatok, vállalkozások). Magánszemélyek esetében szóbeli vagy e-mail-es szerződést kötünk. Természetesen az igényeknek megfelelően bárkivel kötünk vállalási szerződést, amiben mindkét fél kötelességét és felelősségét részletesen leírjuk. Minden esetben az ingatlan tulajdonosával (amelyiken a fa található) kötünk megállapodást legyen az szóbeli vagy írásbeli szerződés. Természetesen az ingatlan tulajdonos írásos meghatalmazás esetén más jogi személlyel vagy vállalkozással rendelkezővel is kötünk vállalási szerződést. Kérjen árajánlatot...

A személyes megtekintés után az árat a következő szempontok alapján alakítjuk ki:

 • a fa (bokor) elhelyezkedése, megközelíthetőség és távolsága;
 • annak állapota, korhadt, száraz vagy törött;
 • gyökérzet állapota, elhelyezkedése;
 • megdőlés mértéke, mellette található más növények vagy épületeken való fennakadás;
 • környezetének állapota;
 • ingatlanok vagy közművek távolsága;
 • alatta található burkolatok anyaga és vastagsága;
 • talajban futó közművek és egyéb a talajba épített műtárgyak távolsága és mérete;
 • favágást nehezítő körülmények, fatörzsek leereszthetősége;
 • zöld hulladék szállításának távolsága;
 • fatörzs méretre aprítása, hasítása;
 • fakivágási engedély, terület lezárása;
 • egyéb igények kielégítése;
 • garanciavállalás, biztosítás kötése;
 

Garancia:

-Minden esetben garanciát vállalunk és az általunk okozott kárt megtérítjük. Nagy értékű ingatlanoknál biztosítást is kötünk.

Vállalkozói felelősségbiztosítás 15 milliós értékhatárig!

-Nem vállalunk felelősséget általunk nem ismert körülményekért és a tulajdonos által nem közölt információkból bekövetkezett kárért (pl. egy fa törzs ledobásakor egy pince, vagy emésztő teteje megsérül).

-A személyes biztonságért csak abban az esetben vállalunk felelősséget, ha a favágás lezárt körzetébe engedély nélkül senki nem tartózkodik. Közterületre átnyúló fák kivágásánál közterület lezárását szoktuk kezdeményezni, ha erre szükség van.. Kérdezzen kollégánktól...

Kifizetés:

-Készpénz fizetés esetén, a munka elvégzését követően a helyszínen kell a teljes összeget kifizetni. Természetesen a több napon át tartó munkálatok végén kell kiegyenlíteni a számlát. Kivéve a gallyelszállítást, aminek kifizetését csak az elszállítást követően kell megejteni.

-Átutalásos fizetésnél, minden esetben vállalási szerződést kell kötni amiben a megrendelő és a kivitelező adatai is megtalálhatók. A munka elvégzéséről és átvételéről részletes jegyzőkönyv készül amivel egy időben a számla is kiállításra kerül. A jegyzőkönyv aláírása és a számla kiállítását követően a megrendelő 8 naptári napon belül átutalja a teljes összeget és vállalja, hogy a kifizetés elmulasztása esetén a szerződésbe meghatározott kamatot és kártérítést megfizeti, valamint, továbbá jogi következmények teljes költségét is megtéríti a munkavállaló részére!

További információ...


Elsősorban Vác környékén, Budapesten és a Börzsöny teljes területén vállalunk munkákat. Természetesen előzetes egyeztetést követően az ország bármely településére elutazunk, az utazás költségét beépítjük a végösszegbe. Telephelyünktől (Kismaros) 40Km feletti távolságnál csak kiszállási díj ellenében tudunk személyes megtekintéses árajánlatot adni.

Mivel a technika világában megoldható, hogy a "veszélyes" fáról és területről fotó és videó készüljön, e-mailben elküldött fotók és videó alapján előzetes árajánlatot is tudunk adni. Kérésünk annyi, hogy a levélváltást előzze meg telefonos megkeresés. Köszönjük!

A kiszállási díj Váctól számított 40km felett: 80 Ft/Km  +áfa.

Elsődleges működési területünk:

Pest Megye: Kismaros, Verőce, Szokolya, Nagymaros, Magyarkút, Vác, Zebegény, Szob, Ipolydamásd, Márianosztra Letkés, Kóspallag, Sződ, Sződliget, Göd, Rád, Vácduka, Csörög, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Vácrátót, Váchartyán, Őrbottyán, Csomád, Fót, Dunakeszi, Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Visegrád, Penc, Kosd, Csővár, Acsa, Pomáz, Solymár, Pilisvörösvár, Kisoroszi, Tótfalu, Surány, Pócsmegyer, Szigetmonostor, Horány,

Nógrád Megye: Katalinpuszta, Szendehely, Berkenye, Nőtincs, Nógrád, Diósjenő, Tolmács, Rétság, Ősagárd, Keszeg, Tolmács, Bánk,

Komárom Esztergom Megye: Dömös, Pilismarót, Esztergom, Dorog,

Budapest: I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXII. kerület, XXIII. kerület,

Elérhetőség email

Kapcsolat:

Cím:  2623 Kismaros
Mobil: 70/ 631-2244

Biztosított vállalkozás

Zöldhulladék komposztálás

Referenciák:

Favágás:

  Nem csak veszélyes fákat vállalunk, gyümölcsfák vagy dísznövények kivágását vagy levágását és gurigázását is elvégezzük, pl. építési hulladék vagy egyéb tűzifának való fák fűrészelélése.

 Bővebben...

Telektisztítás:

Telektisztítás Bokrok, aljnövényzet, gyökerek eltávolítása. Erdős-bokros elvadult területek, telkek megtisztítását vállaljuk, valamint a zöld hulladék elszállításának módját is megszervezzük.

Bővebben...

 
 

Bontás:

 Nyaralók, faházak, melléképületek és pajták bontását is vállaljuk szállítással, vagy építőanyag újrafelhasználással. Elbontott anyagok elszállítását, vagy telken belüli elhelyezését is megoldjuk.

Bővebben...

Gyökérkiásás:

  Mérettől függetlenül eltávolítjuk a fák és fásszárú növények gyökereit. Munkagéppel vagy kézzel, hidraulikus emelővel vagy csörlő segítségével kiemeljük vagy kiássuk a fák gyökerét.

 Bővebben...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com